Powered by Cookieyes logo

Contact Reversa

Heb je een vraag of wil je graag een afspraak maken om een artikel op te halen of te bezichtigen? Neem gerust contact op!

Heb je een vraag?

Heb je een vraag of wil je graag een afspraak maken om een artikel op te halen of te bezichtigen? Neem dan gerust contact op met het team van Reversa .

Veelgestelde vragen

Dit kan, een product kan 7 dagen voor jou gereserveerd worden. Na 7 dagen zal het artikel terug in de webwinkel geplaatst worden.

Natuurlijk! Wij zijn ons heel bewust dat dit niet altijd makkelijk in te schatten is dus deze service willen wij jou graag bieden.

Binnen Klein-Brabant (2870-2880-2890) leveren wij gratis en is deze eerst-passen-dan-kopen service ook gratis indien je het meubel effectief zou aankopen. Wanneer je beslist dat het meubel toch niet in je interieur past zoals gehoopt rekenen wij een kleine service kost van 10EUR.

Buiten Klein-Brabant kunnen wij deze dienst leveren tegen verplaatsingskost indien je zou overgaan tot aankoop. Wanneer je beslist om het meubel niet aan te kopen rekenen wij hiervoor een service kost gelijk aan de werkuren (42EUR/uur excl. btw).
Neem hiervoor contact op via info@reversa.be.

Uiteraard kan je ook altijd bij ons terecht voor persoonlijk advies.

Dit is mogelijk. Je kan bij ons meubels en accessoires huren voor bijvoorbeeld het stylen van winkeletalages, theater decors, fotografie decors, stand inrichting en andere commerciële doeleinden.

Je betaalt hiervoor 15% van de verkoopprijs per week aan huur. Wij rekenen alleen in hele weken en één week is de kleinste eenheid. Vooraf betaal je het aankoopbedrag als borg en bij het terugbrengen krijg je de borg minus de huurkosten retour. Eventuele schade aan de meubels en accessoires worden aan jou doorgerekend.

Ben je geïnteresseerd in het huren van meubels en accessoires? Neem contact op via info@reversa.be.

Dit kan op afspraak. Bestellingen kunnen opgehaald worden in de Bornemstraat 5, Mariekerke na contact via info@reversa.be.

Zodra wij met jouw bestelling aan de slag gaan krijg je een e-mail met een track & trace code. Niet ontvangen? Check zeker eens je spamfolder.

Wij geven de pakjes mee aan B-post binnen de 2 werkdagen na ontvangst van je betaling.

Dit kan zeker. Neem voor verzending naar een ander land contact op via info@reversa.be voor een leverings-of verzendkost op maat.

Als klant heb je het recht om binnen 14 kalenderdagen je aankoop te herroepen.

Hiervoor dien je Reversa binnen 14 kalenderdagen op de hoogte te brengen via e-mail info@reversa.be dat je beroep wil doen op je herroepingsrecht.

De klant is zelf verantwoordelijk voor het terugbezorgen van de producten, de kosten hiervan draagt de klant zelf.

Het artikel mag niet beschadigd zijn en moet in dezelfde staat teruggebracht worden. Enkel artikelen die zich in de originele staat bevinden, samen met alle toebehoren, gebruiksaanwijzingen en factuur of aankoopbewijs kunnen worden teruggenomen.

Indien je voldoet aan de voorwaarden van het herroepingsrecht zal je terugbetaald worden binnen de 30 dagen.

Yay ! dat vinden wij super 🙂

Neem even contact met ons op via info@reversa.be en wij bekijken graag samen met jou de mogelijkheden.

adres

Bornemstraat 5
2880 Mariekerke

Bijstand

Tel.: +32 476 36 70 28
E-mail: info@reversa.be

ophaaltijden

Ma - Vrij: 08:30 - 20:00
Za: 09:30 - 16:00

verkooppunt COFFE

Woe - Za: 09:00 - 18:00
Boomstraat 73, 2880 Bornem

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontdek als eerste de nieuwe collectie, speciale aanbiedingen én zoveel meer.

Winkelwagen