Powered by Cookieyes logo

Reversa & Katlijn

Bij Reversa worden uitsluitend tweedehands producten verkocht, hiermee kiezen we voor unieke stuks en tegelijkertijd voor een duurzame collectie.

Architectuur, design, interieur …
katlijn vernimmen
In een notendop: interieurarchitecte, levensgenieter, muzikant, keramiste, mama van Casper en gepassioneerd door interieurinrichting.
 
Architectuur, design, interieur … het interesseert me al van jongs af. Als kind deed ik niets liever dan mijn kamer herinrichten. Het was dan ook al snel duidelijk dat ik mijn creativiteit kwijt kon in een kunstopleiding. In het middelbaar ging ik beeldende en architecturale kunsten studeren, nadien trok ik naar Antwerpen om mijn master in de interieurarchitectuur te behalen. 
Sinds 2008 werk ik als bouwkundig tekenaar en rechterhand van architect Jan Maris, en van toen af is de liefde voor mooie, functionele ruimten enkel gegroeid. 
‘Versa’: een zelf ontworpen zitbank
Mijn verhaal ging verder…

Terwijl de liefde voor interieur een constante bleef kwam daar de laatste jaren een interesse voor een groener en bewuster, low-waste leven bij. Ook de feng shui leer bleek een waardevolle aanvulling op mijn interieur passie. Tegelijkertijd was er binnen mijn architectuur-job steeds minder ruimte voor het echt creatieve, het administratieve luik werd steeds uitgebreider waardoor ik luidop begon te denken over een nieuwe uitdaging.

Tijdens een zoektocht naar authentieke, betaalbare en kwalitatieve meubels voor mijn eigen huis vielen de puzzelstukken in elkaar: de nieuwe uitdaging zou een vintage winkel worden waar ik preloved meubels een tweede leven schenk en op die manier mensen help om een uniek interieur te creëren waar ze zich goed in voelen!

Reversa was geboren!

Re-Versa. Want de naam is een verwijzing naar mijn afstudeerproject ‘Versa’: een zelf ontworpen zitbank. Twaalf jaar na mijn afstuderen kwamen in 2020 de meubels opnieuw op mijn pad: Re-Versa!

Over REVERSA

Bij Reversa worden uitsluitend tweedehands meubels verkocht, hiermee kiezen we voor unieke stuks en gelijkertijd is dit ook een duurzame keuze. Door deze vintage meubels  een nieuw leven te bieden dragen we bij aan een circulaire economie. 

De collectie bestaat uit een eclectische mix van gerestaureerde antieke en vintage meubels. Elk stuk is persoonlijk uitgekozen en opgeknapt door Katlijn. Door haar studie tot interieurarchitect, haar jarenlange ervaring in de architectuur-wereld en haar passie voor het esthetische is Katlijn de juiste persoon om jou te helpen bij het vinden van preloved meubilair om jouw interieur aan te kleden. 
Sociale Media
Duurzaamheid

Al onze producten zijn tweedehands en worden waar nodig opgeknapt om ze zo een tweede leven te schenken.

Herbruik

Verpakkingen (zoals dozen en verpakkingsmateriaal) die we zelf ontvangen worden opnieuw gebruikt.

Eco verpakking

Voor verzendingen gebruiken wij kartonnen dozen, papiertape en biologisch afbreekbare verpakkingschips.

Duurzaamheid

Al onze producten zijn tweedehands en worden waar nodig opgeknapt om ze zo een tweede leven te schenken.

Herbruik

Verpakkingen (zoals dozen en verpakkingsmateriaal) die we zelf ontvangen worden opnieuw gebruikt.

Eco verpakking

Voor verzendingen gebruiken wij kartonnen dozen, papiertape en biologisch afbreekbare verpakkingschips.

Reversa op Instagram: volg mij hier 🙂

Reversa op Instagram:
volg mij hier 🙂

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontdek als eerste de nieuwe collectie, speciale aanbiedingen én zoveel meer.

Winkelwagen