Powered by Cookieyes logo

Verzenden

Niet alle artikelen kunnen wij verzenden,
mogelijke leveringsmethoden worden duidelijk weergegeven per product.

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

De meerderheid van de binnengekomen bestellingen worden verzonden op dezelfde dag als de dag van ontvangst van de betaling, of 1 tot 2 werkdagen na de dag van ontvangst van de betaling. Tijdens drukke periodes kan de verwerkingstijd voor het verzenden oplopen naar 3 tot 5 werkdagen. Wanneer je bestelling hier vertrekt, ontvang je hiervan een e-mail met een traceercode.

Wat zijn de verzendkosten?

Alle kosten voor verzending van je bestelling worden getoond voor je je bestelling bevestigd. Verzending gebeurd via Bpost in een traceerbaar pakket.

– Bpost naar een adres: 7,45 euro
– Bpost naar PostPunt of Postkantoor: 5,55 euro

Wanneer – binnen België – je bestelling 125euro of meer bedraagt vervallen de verzendkosten.

– Bpost naar Nederland: 16,90 euro

We verzenden artikelen enkel binnen België en Nederland. Voor andere bestemmingen vragen wij u om contact op te nemen om na te gaan welke (verzend)mogelijkheden er zijn.

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Verzending met Bpost: 2 tot 4 werkdagen na ontvangst van betaling.

Ondanks dat Reversa steeds zal zorgen voor een zo snel mogelijke levering dient de klant rekening te houden met onderbrekingen in de verwerking van bestellingen omdat er niet altijd voor permanentie kan gezorgd worden tijdens rustdagen en verlof, deze zullen echter steeds aangegeven worden op de homepage.
Bij twijfel of in geval van een dringende levering, wordt het ten zeerste aangeraden om contact op te nemen met Reversa.

Niet thuis bij levering?

Ben je niet vaak thuis? Kies dan voor levering in een Bpost PostPunt of een pakjesautomaat. Je kan je pakket ook laten leveren bij de buren, in je garage of op een andere veilige plek. Geef je voorkeur door op bpost.be/mijnvoorkeuren.

Afhalen in de vestiging

Je bestelling wordt de dag zelf of de dag erna klaargemaakt voor ophaling. Je ontvangt een e-mail zodra je bestelling klaarstaat. Afhaling enkel mogelijk na afspraak.

Afhaaladres: Bornemstraat 5, 2880 Mariekerke.

Levering door Reversa

In onderling overleg kan uw bestelling door ons bij u thuis geleverd worden tegen een vergoeding van 0,5EUR/km. De exacte leveringsvoorwaarden worden in het contact met de klant besproken. Levering in Klein-Brabant (2870-2880-2890) is gratis.

Niet afgehaalde bestellingen

Verzonden bestellingen die niet worden afgehaald in het postkantoor, -punt of pakjesautomaat worden naar ons retour gezonden. Je kan dan je bestelling in onze vestiging komen ophalen. Wil je graag dat je bestelling opnieuw verzonden wordt? Dan rekenen we voor het nieuwe verzendlabel opnieuw verzendkosten aan. Als je retour gestuurde bestelling niet door jou wordt opgevraagd binnen een termijn van 2 maand, dan wordt de inhoud van de bestelling opnieuw beschikbaar gesteld in de (web)winkel. Voor deze niet-geclaimde bestellingen kan geen terugbetaling gevraagd worden. Dezelfde regeling geldt voor bestellingen die niet zijn afgehaald in onze vestiging binnen een termijn van 2 maand.

Beschadigde artikelen

Wij verpakken de artikelen zeer zorgvuldig. Wij maken daarvoor gebruik van verschillende soorten verpakkingsmaterialen. Reversa is echter niet aansprakelijk voor beschadiging en/of verlies van artikelen tijdens verzending.

Winkelwagen